Mymmelin äiti!

Tämä onnellinen sai synttärilahjaksi uusimman Muumi-mukin! <3
picture+018.jpg

picture+020.jpg

picture+022.jpg

Mukin ovh on 17,60. Sokoksella mukin normaali hinta oli 15,50, mutta se olikin tarjouksessa ja maksoi vain 12,50. Nyt sitten vaan odotellaan, että ilmestyy vielä se Primadonnan hevonen – kevään uutuusmuki sekin. 🙂

19 kommenttia “Mymmelin äiti!

 1. Itsekin katsoin tuota kaupassa, näyttää kivalta! 🙂 Piti googlata tuo Primadonnan hevonen ja sopiipa hyvin tämä pari yhteen. Molemmat mielestäni hieman syksyisiä, sellaisia mitä olen Arabian toivonut tekevänkin :).

 2. Joko nämä ovat tulleet kauppoihin muuallakin? Pitääköhän käydä vilkaisemassa, joko näitä olisi myynnissä täälläkin. Citymarketin ennakkomainoksessa kyllä oli ilmoitus, että niille olisi tulossa myyntiin ja heti Plussa-tarjoukseen.:) Muutenkin alkavat Mammuttimarkkinat, joten käyn kyllä katsomassa, saisiko sieltä mitään muuta edullisesti. Ihanat herkkuvärit tuossa mukissa, joten kai se pitää käydä ostamassa.:)

 3. Synttärionnittelut! Kiva muumimuki. Meilläkin on niitä aika paljon. Tytärkin on jo alkanut keräämään muumisarjaa &amp;quot;omaan kotiin&amp;quot;.

 4. PALJON onnea! 🙂 Ja tuo muki on kyllä niin suloinen, pakko ostaa se heti tänään Prismasta ruokaostosten lisäksi. 🙂

 5. Mä en malta odottaa sitä Primadonnan hevosta. Se on ihanan erilainen, samoin kuin Hurraa!-muki 🙂

 6. Kiitos! Muumimukien kerääminen on kyllä koukuttavaa touhua. Ja vaikka et keräisikään, saatat silti huomata keränneesi. 😉

 7. Onnea onnea! 🙂 Ihanan lahjan olet saanut, tuo on jotenkin niin hauska 🙂

 8. Katsoin aiemmin, että sinulla lukee tuolla esittelyssä 33-v. ja siellä lukee sama edelleen… Siksi en jotenkin tajunnut, että sinulla on/on ollut synttärit, vaikka tekstin alussa lukee niin.:D Joka tapauksessa haluan toivottaa ihan hirveän paljon onnea, olipa synttäripäivä sitten ollut, tullut tai mennyt lähi aikoina.:) &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Sitten päivitän vielä mukikommenttiani, että huomenna aion uhmata toheloa päätäni ja mennä sinne Citymarkettiin tonkimaan Mammuttimarkkinoiden ostoslaareja ja ostamaan myös uusimman muumimukin. Minunhan piti jo lopettaa niiden kerääminen ja taas olen menossa ostamaan uutta. Tämä on ihan kauhea &amp;quot;tauti&amp;quot;.:D

 9. Hieman kummastuttaa kyllä näiden mukejen hintaerot. Prismasta hain tänään omani ja maksoi 12,95€. Ei ollut mitään tarjousta, ihan normaalihintainen. Iittalan omassa verkkokaupassa näyttää hinta olevan 17,60€ ja siihen postikulut päälle. :O

 10. Hih! Kiitosta onnitteluista. &amp;lt;3 Mulla luki sunnuntaihin asti esittelyssä &amp;quot;hieman yli kolmekymppinen&amp;quot; ja sitten synttäreiden kunniaksi laitoin siihen ihan eksaktin lukeman. 🙂 Ja sunnuntai-iltana tein postauksenkin &amp;quot;Matkatunnelmia&amp;quot;, jonka lopussa tuli juhlapäiväkin mainittua. Mut hei, älä huoli! Ei se ollut tarkoituskaan mainostaa kissankokoisin kirjaimin että &amp;quot;heeeii, huomatkaa kaikki mul on synttärit nyt!&amp;quot;. ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ei siitä mukien hamstraamisesta kuule niin vaan pääse eroon. Aina joskus tulee vastaan muki, joka on pakko saada. 😉

 11. Hieman tuntuu vaihtelua hinnoissa olevan. Jokainen liike/ketju tosin itse päättää hinnoistaan. Mitä alempi hinta, sen pienempi kate. Isoimmilla liikkeillä onkin varaa pistää hinnat alemmaksi, kun heidän sisäänostohintansakin ovat pienemmät suurista määristä johtuen.

 12. Syntymäpäivä onnittelut myös täältä! :)&lt;br /&gt;Varoitin juuri äitiäni ettei mene ostamaan tuota itselleen tai menee mun lahjasuunnitelmat äitienpäivälle ihan plörinäksi 😀 Jouluna jo onnistui pilaamaan lahjansa ostamalla yhden muumimukin joka minulla odotteli paketissa 😀

 13. Hih, kauheeta ku pitää etukäteen periaatteessa kertoa, mitä on hankkimassa lahjaksi. 🙂 Mut älä unohda, muistaakseni ensi kuussa vai olikohan vielä tämän kuun puolella niin tulee se Primadonnan hevonen -muki!

 14. Muumimukeja siellä, muumimukeja täällä…Kiva että sait taas uuden mukin 🙂 Vaikka meille on muumimukeja kertynyt 17 kappaletta niin voin puolustautua sillä että yhtäkään niistä en ole itse ostanut enkä tulekaan ostamaan 😀

 15. Minulla oli mennyt täysin ohi tuo &amp;quot;Matkatunnelmia&amp;quot;-postaus.:( Kävin just nyt sen lukemassa, kun mainitsit sen. Mahdollisesti sitä päivitystä ei ole minulle koskaan tullutkaan, sillä viime päivinä on monien blogien päivitykset jääneet tulematta, vaikka olen kestotilaaja. Sen takia meni joku kiva arvontakin ohi jossakin blogissa… Kevätvillitystä ja Pingyä siellä oli tullut ja ne olinkin lukenut, mutta Matkatunnelmat minulta oli sensuroitu. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Muistuttelehan sitten virallinen muumimukivirkailija, milloin se Primadonnan kaakki tulee kauppoihin, niin käyn ostamassa konin kotiin.

 16. Eiköhän multa jotain tekstiä tule sitten, kun mukin hankinta on ajankohtaista. Vai että virallinen muumimukivirkailija 😉

 17. Miksi muumimukien ostoa pitäisi jotenkin puolustella, eihän se synti ole? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *