Sängynpääty

Haluaisin sängynpäädyn. Pääty saisi olla moderni, yksinkertainen, virtaviivainen ja käytännöllinen. Käytännöllisyyden osalta toivoisin, että päädyn päällä voisi pitää esineitä. Leveyttä saisi siis olla useampiakin senttejä. Mutta ette usko – vai uskotteko – miten hankala on löytää mieleistään päätyä. Ainakin valikoima netissä on suppea eikä kovin mielenkiintoinenkaan.

brimnes-sangynpaaty--sailytystila__ikea0

brimnes-sangynpaaty--sailytystila__ikea0

Ainoa sängynpääty, joka herätti mielenkiintoni on Ikean Brimnes. Päälle saa halutessaan esineitä ja samoin sivuilla oleville hyllyille. Mitäs olette mieltä, miltä tuommoinen 140 cm leveä pääty näyttäisi 120 cm leveässä jenkkisängyssä? Tosin tuo sänkyrunkokin on ihan näppärä, molemmilla puolilla isot säilytyslaatikot. Eikä kissa tuhoaisi sänkyä.
Kuvat: Ikea

13 kommenttia “Sängynpääty

  1. Mun mielestä pääty saa olla sänkyä leveämpi, ja eihän tuo tulisi yli kuin 10cm molemmin puolin 🙂 Nätti on!

  2. Paras pääty olisi 200cm leveä, jolloin sulla jäisi 40cm molemmin puolin tilaa vielä yöpöydälle. Tai sitten just se 120cm leveä, joka olisi sängyn levyinen. <br /><br />Ja hei, myös 160cm levyinen kävisi, jos laitatkin yöpöydän vain toiselle puolelle sänkyä….<br /><br />Ootko katsonut Ikean Malm-sarjaa?

  3. Kivannäköinen ja antaa sängylle ryhtiä. Samaa mieltä Janinan kaa, saa olla sänkyä leveämpi.

  4. Mä en jaksa normaalisti arkena petailla sänkyä juurikaan, mutta näemmä muutkin ovat sitä mieltä, että saa olla leveempi. Joten sitä petausta ei ehkä tarttis ees 🙂

  5. Totta. Mä aloin just miettiä, että jos hankkisi päädyn vasta sitten kun sängynkin. Tai sit nyt pääty ja myöhemmin sänky, joka sopii päätyyn.

  6. Mulla on 160 cm runkopatjan kanssa 160 leveä Brimnes-pääty ja tosiaankaan ei haittaa vaikka pääty olisi vähän leveämpi kuin sänky. Tuo on kivan yksinkertainen ja sitä saa helposti itsekin tuunattua. Itse lisäsin päätyyn tekstin. Kiva juttu päädyssä tosiaan on että sen päälle saa laitettua jotakin.

  7. Kiitos Susu vinkistä. Tekstitarra voiskin olla kiva tuohon. Ja useammat näemmä ovat sitä mieltä, että pääty saa olla helposti pikkusen leveämpi kuin itse sänky. 🙂

  8. Tuo näyttää tosi hyvältä! Itse olen kanssa miettinyt sängynpääyn hankkimista mutta minäkään en ole löytänyt mieleistä… Mutta mitenhän mulla on menny tää ihan kokonaan ohi, tuohan on tosi kätsy! Meillä kylläkin saattaisi tulla ongelmaksi tuo syvyys joka saattaisi viedä liikaa tilaa huoneen jalkopäädystä. 😛

  9. Mun pitäisi myös tarkemmin perehtyä mittoihin, en sitä ole vielä tehnyt. Jalkopäädyssä ei hurjan paljon tilaa ole. Olen välillä miettinyt huoneen järjestyksen muuttamista, silloin olisi kyllä tilaa. Nyt vaan pohdiskelen, hankkiako pääty ennen uutta sänkyä vai uuden kanssa samaan aikaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *