Tivoli Audio – ihastelua Åhlénsilla

Arpaonni ei suosinut sitten Oma Koti Valkoinen -blogin arvonnassa, jossa saattoi voittaa itselleen Tivoli Audio Model One -pöytäradion valitsemassaan värissä. No, eipä tuo kovin ihme ole, sillä arpoja kertyi arvonnassa 1066. Minulla oli kolme arpaa ja ne osuivat kolmeksi ensimmäiseksi arvaksi. Ei missään arvonnassa voi mitään voittaa, jos on ensimmäinen osallistuja. 😉
picture+035.jpg

Ihastelin Tukholmassa Åhlénsilla Tivoli Audion radioita. Silloin tein päätöksen, että jos (ja kun) arpaonni ei suosi yllä mainitussa arvonnassa, ostan Tivoli Audion itse. Sitä paitsi mulla on kohta synttärit, joten voisin hankkia sen itselleni lahjaksi. Siinä vasta oiva tekosyy tukemaan ostopäätöstä! 😉 Meinasin ostaa kyseisen radion jo joululahjaksi itselleni, mutta taloustilanne oli sen verran kuralla, ettei hommasta tullut mitään.
Arvonnan aikana pohdiskelin kahden eri värivaihtoehdon välillä; black/silver ja Frost White/Snow White. Kovasti tänä keväänä houkuttelee myös tuo Frost White/Yellow, mutta pitkällä tähtäimellä sisustusta ajatellen se ei ehkä ole järkevin vaihtoehto. Radio on kuitenkin pitkäaikainen hankinta eikä kyllästyminen sovi kuvioihin. 

picture+031.jpg

Hiplailin sitten tuota Frost White / Snow White radiota ja päätös vahvistui ihan itsestään. Valkoisen haluan ja valkoisen aion hankkia. Eli siinä se nyt on, unelmieni radio: Tivoli Audio Model One värissä Frost White/Snow White <3 <3 <3

picture+034.jpg
Can’t wait!

15 kommenttia “Tivoli Audio – ihastelua Åhlénsilla

  1. Onnea, onpa ihana arvontavoitto! Hyvän näköinen radio ja kerrassaan tarpeellinen muutenkin. 🙂

  2. Jos kerta pidät valkoisesta, osta toi kiiltävän valkoinen — tai sitten mattana, jossa silver etulevy. Mulla on itelläni se ja tykkään 😉 Äänentoisto on todella hyvä.

  3. …tuolla ois nyt tarjouksessa radio, muttei Tivoli, meillä on tuo ja hyvin pelittää 🙂 Että jos tuntuu ettet raskikkaan hommata merkkiradiota :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://www.decodeco.fi/sisustus/product_info.php?cPath=61&amp;products_id=762&amp;osCsid=re2k4djle265grj2ttt9sff2h2&quot; target="_blank">http://www.decodeco.fi/sisustus/product_info.php?cPath=61&amp;products_id=762&amp;osCsid=re2k4djle265grj2ttt9sff2h2</a&gt;

  4. Toi olis just passeli ellen olisi jo päättänyt, että nyt hankin merkkiradion. 🙂

  5. &amp;lt;3 Mukavia radionkuunteluhetkiä sitte ku son sinun oma &amp;lt;3

  6. Hitsi, pitää kyllä odottaa varmasti pitkälle maaliskuuhun. Ennen maaliskuun alkua en ainakaan saa vielä hankituksi. Odottavan aika on pitkä, mutta kyllä se kärsivällisyys sitten palkitaan kun tilaus on suoritettu ja radio pääsee kotiin. 🙂

  7. Tuo valkoinen on varmasti kyllä järkevä hankinta, käy sisustukseen kuin sisustukseen. 🙂 Mä oon varmaan vähän outo tässä &amp;quot;musiikinkuunteluhommassa&amp;quot;, mutta en kuuntele juurikaan musiikkia. 😀 Joskus isken radion päälle, mutta aika harvoin. En osaa edes nimetä suosikkiartistiani/-bändiä. 😛

  8. Mä en ole aikoihin kuunnellut radiota. Ei tuu vaan availtua nettiradioita. Odotan niin sitä, että taustameluna voisi olla vaikkapa Radio Nova tai Voice tai joku sen sijaan, että töllö on päällä koko ajan.

  9. Meiltä löytyy aikoinaan häälahjaksi saatu musta tivoli. Valkoista havittelen myös -onhan se vaan ihana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *