6 kommenttia “Pikku Myy liukumäessä – Little My Sliding

  1. Mulla on myös tuo muki 🙂 Saako kysyä paljonko siitä maksoit? Mietin että millä hinnalla mahdollisesti myisin omiani, jos päätän niitä myydä, kun osa niistä on sellaisia että niitä ei enää ole myynnissä…

  2. Ostin mukin suoraan myyjältä Osta heti-hintaan ja postituskuluineen päivineen alle 30 euroa tuli mukille hintaa. Postituskuluja hieman nosti se, että muki oli pakattu parhaiten ikinä. Ihan ok, varsinkin kun muki ei ole enää tuotannossa.<br /><br />Niin ja jos millään viitsisit muistaa mua, jos päätät myydä mukeja? 😉

  3. Kiitos infosta 🙂 Ja ihan varmasti muistan sua jos/kun mukeja päätän myydä 🙂

  4. Kiitos vinkistä! Kummallista touhua kuitenkin, tuon mukinhan piti olla jo pois markkinoilta. 😮

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *