UGG Australia

13637-g.jpg
Kuva: Brandos
 Ensi talveksi aion hankkia ihan oikeat ja aidot UGGit. Ennen pidin UGGeja rumina möhkäleinä enkä ymmärtänyt, miten joku voi jalkoihinsa moiset laittaa. Loppukesästä Seppälään ilmestyi UGG-kopioita ja piruuttani niitä sovitin. Päätin, että ostan testiksi sellaiset. Hintakaan ei päätä huimannut.
picture+156.jpg
Hyvät ovat olleet jalassa ja lämpimätkin vielä. Jalkojani palelee kengissä kuin kengissä talvisin. Poikkeuksetta. Jopa näissä, mutta selkeästi vähemmän. Ja koska aidoissa UGGeissa on lampaankarva sisällä ja ovat muutenkin laadukkaammat niin voisin kuvitella, että niissä ei paleltaisi ollenkaan! 🙂 Ehdotonta plussaa aidot saavat vielä kantavahvikkeesta. Näissä feikeissä käy lopulta niin, että kantaosa ihan pohjan rajoilta menee ruttuun. Kenkä menettää ”muotonsa” ja rutussa oleva kangas ajan myötä kuluu puhki tai pohja irtoaa.
Irina / White & Fresh - -

9 kommenttia “UGG Australia

  1. Iiiihanat! <3 Mullakin on Uggit, sellaiset Lattice Cardyt, mutta haluisin niin nuo "oikeatkin" Uggit! Ehkä ensi syksynä.. 🙂

  2. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan aidot, joko Uggit tai Emut. Itselläni on Emut. Olen pitänyt niiden pohjasta ja aivan ihanan lämpöisestä materiaalista. Minä olen kanssa aina sellainen että palelen jaloista, mutta noissa ei kyllä palellut varpaita -25 asteen pakkasellakaan! Loistavaa!

  3. Minäkin suosittelen aitojen Uggien hankkimista, niissä pysyy jalat ihan varmasti lämpiminä! Itselläni on ollut aidot Uggit jo useamman talven käytössä, villasukkia ei ole tarvinnut edes 30 asteen pakkasilla! Ainoa miinuspuoli Uggeissa on liukkaat pohjat.<br />Ensi talveksi suunnitelmissani on ostaa Emut, niissä kun kuulemma ei ole liukkaat pohjat!

  4. Mulla on ollu Emut käytössä kaksi viimeistä talvea, ja hyvin on jalat pysyny pakkasissa lämpösinä 🙂 En myöskään ole kokenu niitä ollenkaan liukkaiksi!

  5. Mulla on kahdet Bailey-button uggit ja ne on kyllä parhaimmat ja lämpimimmät talvikengät mitä ikänään on ollut, muita en enää huolis. Niitä käyttäessä jalkoja ei oo paleltanut kertaakaan kovimmillakaan pakkasilla. Ite ostin ne huutiksesta ihmiseltä joka asuu ulkomailla ja saa sieltä halvemmalla ostettua, joten eivät tullee ihan älyttömän kalliiksikaan.

  6. Pitää tutkiskella Emujakin, niitä on kans paljon kehuttu. En tiedä, miten eroavat toisistaan. 🙂

  7. Mulla on aina villasukatkin noissa mun Seppälän versioissa. Osaltaan johtuu siitä, että noi on hieman isohkot. Pienempi koko sitten olisi ollut hiukan nafti eikä villasukkaa olisi mahtunut. Jotenkin sitä aattelee, että talvikenkään pitää mahtua lisäsukka. Liukkautta noissa pelkäsin, mutta noilla kävelee sen verran erilaisemmin kuin normikengillä että jotenkin ei tuu liukasteltua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *