Raaps raaps

Tilasin kissalle raapimamaton zooplussalta. EipĂ€ tullut kalliiksi edes, vajaa 14 euroa toimituskuluineen ja paketti tuotiin kotiovelle asti. 🙂

picture+257.jpg

picture+258.jpg

picture+260.jpg

Nyt vaan toivotaan ja odotetaan, ettĂ€ R tajuaa alkaa raapsimaan kynsiÀÀn tuohon ja jĂ€ttĂ€isi sĂ€ngyn ja sohvan raapimisen vĂ€hemmĂ€lle. KesĂ€llĂ€ ostettu uusi sĂ€nkyni on alareunasta jo niin hirveĂ€n nĂ€köinen, ettĂ€ pian on taas uuden sĂ€ngyn hankinta edessĂ€. SitĂ€ ennen voisi tietysti hankkia helmalakanan. MitenköhĂ€n sen kanssa pitĂ€isi sitten tehdĂ€, kun kyseessĂ€ on jenkkisĂ€nky… olisi kiva, ettĂ€ helma olisi sitten melkein maassa.

10 kommenttia “Raaps raaps

  1. Auttaisiko kissanmintun hierominen tai suihkuttaminen tuohon mattoon, tekisi siitĂ€ mielenkiintoisemman. LisĂ€ksi itse on aina vienyt kissan sinne raapimispuulle ja ottanut etutassuista kiinni ja tehnyt raapimisliikettĂ€ puuta vasten. Liekö ne siitĂ€ mitÀÀn tajunnut 😀

  2. Toivotaan, ettĂ€ R hoksaa maton jujun 🙂 R:n voi opettaa terottaan kynsiĂ€ mattoon, jos R ite ei hoksaa, ettĂ€ mennee ite R taakse ja ottaa varovasti etutassuista kiinni ja sivellÀÀn tassuja mattoon varovasti 🙂 Hmmm, en oikein osannu kyllĂ€ selittÀÀ mutta toivottavasti hoksaat mitĂ€ yritĂ€n sanoa 😀 MeillĂ€ kisut hoksas jujun muutamia vuosia sitte ku hommattiin seinĂ€raapimalauvat niin tuolleen 🙂 On muuten vaihettu "muutaman" kerran raapimalauvat uusiin ku ne on terotettu puhki 😀 ja jos raapimamatto liukuu terottamisen aikana niin kannattaa laittaa jotaki maton alle niin on helepompi terottaa kynsiĂ€ ku pyssyy matto paikallaan :)<br />Silityshalipusuttelut R:lle <3

  3. Raporttia sitten, miten on toiminut! Minun rakas karvapalloni on nÀyttÀnyt jo kyntensÀ olohuoneen rottinkiarkulle ja keittiön tuoleille. Rottinkiin ja vastaavaan kun on niin hitsin kiva iskeÀ kyntensÀ! Mrr! =D

  4. NĂ€itĂ€ vinkkejĂ€ aion kokeilla. R kiittÀÀ silityshalipusutteluista. <3 🙂

  5. KyllĂ€ tuollaiset matot sun muut varmaan toimii ihan hyvin, kunhan ensin saa kissan oppimaan idean. SitĂ€hĂ€n ei tosiaan tiedĂ€, saako sĂ€nky siltikÀÀn enÀÀ koskaan levĂ€tĂ€ kynsimiseltĂ€. 😉

  6. MeillÀ toimi hyvin kun ostimme uuden sohvan kulmaan raapimispuun! Sen jÀlkeen sohva sai jÀÀdÀ rauhaan. Siihen oli jo muutaman kerran ehditty teroittaa. LisÀksi sÀÀnnöllisesti leikkaan kolmen kissamme kynnet (terÀvimmÀt kÀrjet) pois kissojen kynsileikkurilla.<br />Tuo kissanmintun hierominenkin saattaa olla toimiva!

  7. Laitoin mattoon kissanminttua ja R meni aivan hulluksi 😀 VielĂ€ ei nyt alkanut raapimaan, mutta ehkĂ€ kiehnÀÀminen ja muu saa sen pian tutustumaan mattoon paremmin 🙂

  8. Tuolta zooplussalta saa ilmeisesti aika edullisesti noita tuotteita. 🙂 Ă€itikin omalle kissalleen tilannut vaikka mitĂ€ sieltĂ€. 🙂

  9. Joo, mun mielestĂ€ ollut aika edukasta. Tosin oon tilannut vasta kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla halpoja pikkujuttuja. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *