Tutustumiskäynnillä kuntosalilla

Kävin maanantaina siskonlikkani seurassa tutustumassa paikalliseen kuntosaliin. Kerroin salisuunnitelmistani tarkemmin TÄÄLLÄ. Salihimotus on vallannut mieleni täysin ja saan slaageja jo muiden esittelemistä treenivaatteista ja olen ehtinyt ajatuksissani sujauttaa treenikassiin kaikenlaisia hyödyllisiä tuotteitakin, TIRSK! 🙂

picture+476.jpg

Sali oli pieni, kuten tiesinkin ja vain naisille. Kotonani salille on todella hyvät kulkuyhteydet, bussipysäkki on aivan salin vieressä. Sali on avoinna klo 6-23 ja sisään pääsee avainkortilla. Tykkään, että sali on suhteellisen myöhään auki, jos vaikka salikärpänen puraisee myöhemmin illalla tai jos päivän menot venähtävät myöhään ja silti haluaa vielä käydä vetämässä treenit.

picture+479.jpg

picture+480.jpg

Aerobiset laitteet ovat tuossa sivulla oikalla aika lailla sumpussa, se vähän hämäsi. Itselleni uusi juttu on myöskin paineilmalla toimivat laitteet, mutta kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta eikä lainkaan hullummalta. Tällä kertaa salilla oli noin viisi henkilöä, jotka eivät tietenkään kuvissa näy. Laitevalikoima on sopivan monipuolinen eli siltä osin homma on ok.

picture+475.jpg

Salilla on kamppis, että nyt liittyessään säästää liittymismaksun (70 euroa), ensimmäisen ohjauskerran (30 euroa) ja normaali 45 euron kk-maksu on 40 euroa, jos sitoutuu salille vuodeksi. Kuukausimaksu on 40 euroa, jos sitoutuu kahdeksi vuodeksi. Kertamaksu on pilviä hipova 18 euroa ja jos ei halua sitoutua saliin, on kuukausimaksu 75 euroa. 10 kerran korttia ei ole. Maksut veloitetaan suoraveloituksella, tosi kätevää. Not. Käteisellä saa maksaa maksunsa kaksi viikkoa ennen suoraveloitusta, sitten ei lähde rahat tililtä. Minkäänlaista poikkeuksellista mittatilaussopimusta eivät suostuneet tekemään.

Lisäksi kiinnitin asiakaspalveluhenkilön taitoihin sen verran huomiota, että ollakseen hyvä asiakaspalvelija, hän olisi voinut tarjota mulle (tai muille ensimmäistä kertaa tutustumaan tuleville) yhden ilmaisen treenikierroksen siinä samalla kun odottelin, että siskonlikka veti treenin läpi. No, minä tyydyin räpsimään muutaman kuvan selailemaan uusimman Glorian läpi. 😉

Ei saanut tämä sali minusta jäsentä, vaikka periaatteessa salin koosta pidin ja tällaiselle saamattomalle matkustaminen salille olisi sujunut todella näppärästi.

4 kommenttia “Tutustumiskäynnillä kuntosalilla

  1. Voih, toivottavasti löytyisi kiva sali hyvillä yhteyksillä sinulle! Ihme juttu, etteivät tarjonneet ihan treenikertaa tutustujalle?!

  2. Mä olen oikeastaan jo päättänyt, minne menen sitten kun saan homman käyntiin. 🙂 Oon kyllä myös ihmeissäni hieman, mä ainakin tarjoaisin tutustujalle mahdollisuuden kokeilla myös laitteita tutustuessaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *