Ihana Pentik

Kummasti nykyään eksyn surffailemaan nettikaupoissa. Vaarallista, todella vaarallista! 😉 Pentikiltä bongattuja ihanuuksia:

ceciliesisustustikkaat5TIK5323011.jpg
Cecilie sisustustikkaat
decolampunvarjostin38cm1PUV1436011.jpg
Deco lampunvarjostin 38 cm
manhattanlampunjalka41cm5MET1247001.jpg
Manhattan lampunjalka
rondolampunjalka42cm1MES1232001.jpg
Rondo lampunjalka
tildakakkuvati1LAS0239P01.jpg
Tilda kakkuvati
halipupu39cm5PEH4503A11.jpg
Halipupu <3 <3 <3

Kuvat: Pentik

Irina / White & Fresh - -

11 kommenttia “Ihana Pentik

  1. Ihania, varsinkin nuo lampunjalat! Voi voi voi, aina vain tekisi mieli sisustaa..

  2. Riippuen haluaako kevyempää vai jykevämpää jalkaa niin noi Manhattan ja Rondo on aika kivoja vaihtoehtoja. 🙂 Mä tarttisin eteiseen tai makkariin sisustustikkaat. Tollaset, missä on vain puolat. Mulla on vaatesäilytyskriisi ja kaikki puoliksi käytetyt vaatteet lojuu ympäri asuntoa. Osa sohvalla, lattialla, tuolin selkänojilla, eteisessä, makkarin lipaston päällä, kylppärin naulakossa, pesukoneen päällä… KATASTROFI!!! 😀

  3. Lampunjalat kolahtavat täälläkin… Niin hienoja! Jaa muuten, tarvittaiskohan me makuuhuoneeseen uudet lamput yöpöydille… Ehkäpä voitais &amp;quot;tarvita&amp;quot;. Hitsiläinen, kun vanhoissa valaisimissa vaan ei ole VIELÄ mitään vikaa. 😀 Onko Pentikilläkin verkkokauppa? Katopas! On päässyt minulta tämä tieto ohi. Mutta onneksi tiedän nyt! 🙂

  4. Musta halipuput on ihania. Ostin kummitytölle kerran yhden ja sitten piti ostaa itselle perään kaksi 😀 Muuten olen vähän kyllästynyt Pentikkiin, koska niiden tuotteiden ideat on nykyään niin selvästi haettu alan messuilta, kun saman näköistä tuotetta ilman pentikin leimaa löytyy halpamarketeista. Silloin alkuaikoina kun he suunnittelivat kaiken itse (?). Tosin minkäs sille kilpailulle voi. Harmonisena kokonaisuutena ovat kyllä pystyneet valikoiman pitämään, myymälässä piipahtaminen on aina ilo silmälle :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Itse haluaisin tuollaset tikkaat, ettei urheiluvaatteet kuivuis aina ovien päällä… mutta aattelin josko itse koittais… kröh kröh.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Sulla on kyllä kiva tyyli, itse haluaisin juuri sen oloisen kodin mitä näistä sinun esittelemistä tuotteista syntyisi, mutta lopulta se on yhä vähän mua kuin rakennekynnet. Että sen kokonaisuuden joutuis kuitenkin joku muu rakentamaan ja kuinka pitkään osaisin pitää &amp;quot;hempeää&amp;quot; tai valkoista linjaa on sitten ihan toinen juttu. Mutta tuo sivupalkissa oleva sänky… OIJOI!

  5. Oi meillä on noita halipupusia kolme, ne on sit inania.

  6. Mä en ole aiemmin kovin paljon Pentikiin tutustunut, mutta kyllä niillä vaan on joitain tuotteita, mistä tykkää.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mulle tikkaat kelpaisi myös vaatesäilytykseen, mulla on aikamoinen pula säilytyspaikoista mitä tulee esimerkiksi &amp;quot;puoliksi käytettyihin&amp;quot; vaatteisiin.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kiitos kauniista sanoistasi, tässähän ihan hämmentyy. 🙂

  7. Ne on niin pehmeitä, ai että! Ostin kummipojalle tuommoisen joskus Stockalta. Olis itelle kiva saada kans 🙂

  8. Äh minen tiennyt, että Pentikillä on verkkokauppa. Enkä tiedä miten hyvä tästä seuraa. :S 😀

  9. Mie kans ostin veljentytölle tuommosen halipupun ja ai että son sitte ihanan pehmonen &amp;lt;3 Pentikki kyllä ite suunnittellee, siis Pentikin suunnittelijat, mutta teko taitaa olla muualla ko Suomessa paitti keramiikka, se tehhään ja suunnitellaan Posiolla 🙂 Ihanat nuo valasimet &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Meilläkään ei oo &amp;quot;vielä&amp;quot; mittään vikkaa nuissa useassa pöytälampuissa mitä kotoa löytyy 🙂

  10. Verkkokaupat on aika vaarallisia. 🙂 Onneksi mulla ei ole varaa ostoksiin juuri nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *