Hurray!

Siinä se on! Siinä se on!
picture+008.jpg

picture+009.jpg

picture+010.jpg

World Design Capital 2012 Muumi-muki ”Hurraa!”. Aikainen ystävänpäivälahja rakkaalta äidiltäni. <3 <3 <3

10 kommenttia “Hurray!

  1. Oi, ihanaa että sait mukin omaksi! 🙂 Ja kyllä on mukava mamma kun toiveen toteutti! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

  2. On ihana mamma juu &amp;lt;3 Alkaa jo ymmärtää himotuksiani ja ihanaa, että ymmärtää juurikin Muumi-mukikeräilyäni. Totesi, että jos olisi ollut jokin normimuki, niin ei olisi ostanut. Mut ku oli erikoismuki! &amp;lt;3

  3. Voi miten hieno muki, todella kaunis kuvitus! Tämä on kyllä saatava, keinolla millä hyvänsä. 😀 Laittelin jo Iittala outlettiinkin sähköpostia että saahan tätä jyväskylästäkin. Huh, onneksi saa. 🙂

  4. iittalahomeshopping.comista voi tilata ja ainakin kuulema jossain Helsingin Prismassa näiti olisi. Ja uskoisin, että Sokoksissa ympäri maan, kun kerran meilläkin. Ja täytyyhän sun saada tää sun ihanaan kokoelmaan! 🙂

  5. Ihanaa, sinäkin Brutukseni! 😉 Kyllä sä vaan oot niin kiva ja ihana tyyppi, Sally. &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *