TRESemmè kuivashampoo

Nyt on käytetty joululahjaksi saatu TRESemmén kuivashampoo.

picture+138.jpg

Tämä piti lupauksensa. Lika ja rasva (näkyvä ainakin) lähtivät pois hyvin. Mulla on niin ohuet hiukset, että rasvoittuvuus näkyy heti, kun hiukset ovat hiukankin likaiset. Kuivashampoota vaan hiusten sekaan ja tadaa!
En uskalla sanoa miten tämä käyttäytyy tummissa hiuksissa, sillä itse huomaan suihkuttamisen ja käsittelyn jälkeen, että sormiin on tarttunut jotain ”pölymäistä” tai siltä ainakin tuntuu. Voi olla, että tummassa hiuksessa tämä jotenkin näkyisi, mutta omissa vaaleissani ei niinkään. Tosin harjailen hieman hiuksia myös käsittelyn jälkeen.
Tuoksu on todella raikas, vähän kuin olisi laittanut hiuksiin jotain hyvää tuoksua tai hiuslakkaa. Ja vaikka suihkuttelisi hieman enemmänkin, niin ympärille ei tule voimakasta ja inhottavaa katkua. Klippoteketin kuivashampoossa olen katkua havainnut. Tässä kuivashampoossa ei ole huomattavaa muotoilua tukevaa efektiä, eikä siten ohuet hiukseni takkuunnu tuotetta käyttäessä vaan siliävät ja jäävät raikkaan ilmaviksi.
Suosittelen!

Seuraavaksi käyttökokemuksia sitten Klippoteketin kuivashampoosta. 

4 kommenttia “TRESemmè kuivashampoo

  1. Kuivashampoo-merkkejä on niin paljon, että itse tykkään etsiä käyttökokemuksia, jos joku tuote on ihan uusi. Saa ainakin vähän osviittaa, millä aloittaa kokeilu. 🙂

  2. Ei näy jälkikäteen tummissakaan hiuksissa, kun harjaa hyvin pois, täällä yksi tummahiuksinen. 🙂 Ainakaan siis Tigin kuivashampoo ei näy, tykkään siitä kovasti. Tosin en oo ihan varma, että ovatko lopettaneet sen tekemisen. Että jos ovat, niin kiitos vinkistä, voin harkita seuraavaksi sitten TREsemméä. 🙂

  3. Mulle tänään suositeltiin Tigin Rockaholic-kuivashampoota. Ehkä kokeilen sitäkin joskus. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *