KoKoa ja Teemaa

Olihan se sitten pakko käydä niitä KoKoja hypistelemässä ihan kaupassa.

picture+003.jpg
KoKo kulhoja sekä uusi lisäosa eli kaadin

picture+004.jpg
KoKo-kuppeja ja pikkulautasia

picture+005.jpg
Kuvassa keskellä isompi laakea lautanen, kyllä tuohon muutaman kynttilän saisi. Kiva myös tuo soikea lautanen.

picture+006.jpg
Uutuusvärit Mint ja Pale Pink ovat luonnossa ehkä hillitymmän väriset kuin tuotekuvissa. Kivoja silti.

picture+007.jpg
Oih, ihania 4 dl:n Teema-mukeja. Ja positiivista, että koko ei ole kasvanut niinkään korkeuteen vaan leveyteen. Me likey!

picture+002.jpg
Pisteenä iin päälle hieman halpistakin sitten, mutta hei pliis kattokaa noita raitoja. I’m in love <3

Jos saisin valita, ottaisin mieluiten ehkä Teema-astiaston, mutta en kyllä kieltäytyisi KoKo-astiastostakaan. Päävärinä ehdottomasti valkoinen ja joskus voi sitten ostaa piristysruiskeeksi esim. mustaa Teemaa tai mustaa KoKoa. Eikä KoKon 5 dl:n kulhokaan ollut kovinkaan kiikkerä, kun sitä pöydällä tökkäilin. ;D Ja pisteet myös KoKon uusille 0,5 l:n kahvikupeille. Nekään ei oltu ylöspäin laajennettu niinkään ja laveutta oli tullut lisää. Kyllä sellaisiakin voisi pari kappaletta olla ja olis kiva niistä sitten viikonloppuna nautiskella kahvia hyvässä seurassa. 🙂

Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “KoKoa ja Teemaa

  1. Toinen Teema-fani ilmoittautuu tässä.:D Pitää vissiin ruveta keräämään taas uutta väriä, kun entisen lopettivat… Jospa tuo valkoinen nyt pysyisi tuotannossa jatkuvasti. Tekisi mieli hankkia myös mustia kuppeja kaveriksi. Teeman tarjoiluvadit ovat mielestäni parhaita mitä kaupasta olen löytänyt. Upea muotoilu, juuri sopivan kokoinen reuna ja kantikas malli, helppo latoa vierekkäin, sopii kaikkeen ja hyvännäköinen… &lt;br /&gt;Kokoa en osta, kun entiset olivat keikkuvaa/kaatuvaa mallia ja sain niistä tarpeekseni, vaikka kauniita mukeja ovatkin.

  2. Uskon, että valkoinen tulee aina olemaan valikoimissa. Se on sellainen perusväri.

  3. Oi, en olekaan vielä törmännyt noihin isompiin Teema-mukeihin. Pitänee käydä tutustumassa, ihanat varmasti teemukeina. 🙂

  4. Toivottavasti valkoinen Teema pysyy valikoimissa, mulla on kaikki astiat sitä. Parempi pysyä 😀 &lt;br /&gt;Nuo isot mukit ois kans kivoja! Mustaa olen miettinyt, josko sitä alkais myös keräämään, sopis niin hyvin valkoisen kaveriksi.&lt;br /&gt;KoKo-astiasto on myös kaunis!

  5. Valkoinen varmasti pysyy valikoimissa. Olisi suorastaan typerää lopettaa tuotanto värissä, joka on perustavaa laatuaan. :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Musta voisikin olla tipoittain kiva lisä valkosen rinnalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *