Bongaa Eero Aarnion valaisimet…

Valion t√§ysmaito-purkeista! ūüôā T√∂lkin voi bongata Valion nettisivuilta sek√§ tietenkin kaupasta . Eero Aarnio on ehdottomasti suosikkini suomalaisista suunnittelijoista. <3 Alla linkki Valion sivuille Aarnion suunnittelemaan maitopurkkiin.
http://www.valio.fi/tuotteet/maidot/#/muotoilija=eero_aarnio (pirulainen kun en saanut tölkkien kuvia kopioitua tähän)
Muut taiteilijat Valion maitotölkki-kampanjassa ovat:
Tuomas Erikoinen (ykkösmaito)
Klaus Haapaniemi (rasvaton maito 1l)
Kristiina Lassus (rasvaton maito, luomu)
Jenni Reuter (kevytmaito, luomu)
Paola Suhonen (kevytmaito 1,5l)
Oiva Toikka (kevytmaito 1l)
Tiia Vanhatapio (rasvaton maito 1,5l)
EeroPastlli&lamput.jpg

Kuva: Eero Aarnio

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Bongaa Eero Aarnion valaisimet…

  1. Eero Aarnio on aika huippu kyll√§. Meilt√§kin l√∂ytyy Puppy ja t√§√§ uusi pikku-Pony on suunnitteilla tyt√∂n huoneeseen. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Minulla muuten on blogissani sinulle haaste, joka meinasi j√§√§d√§ vallan antamattakin, kun pikkuneiti s√∂helsi syliss√§ni postausta viimeistelless√§ni. ūüôā

  2. Mä haluaisin ensimmäiseksi Tuplakuplan. Pony on kiva kans, istahdin moiselle Habitaressa. Oonkin Pony-vimmaan hankkinut itselleni Pony-avaimenperän ja tilaajalahjana sain punaiset Pony-mukit ja -tarjottimen. :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kiitos haasteesta, piipahdan heti katsomaan!

  3. Oiva Toikan maitotölkkejä meillä onkin jo ollut. Klaus Haapaniemen vetoaa minuun eniten esteettisesti, mutta kun en juo rasvatonta maitoa niin tuskinpa tulen sitä pelkän tölkin takia hankkimaan.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-Satu

  4. Mulla pit√§isi nyt kaapissa olla sitten Paola Suhosen t√∂lkki (1,5l kevytmaito), mutten ole varma kun en kiinnitt√§nyt huomiota. T√§ysmaitot√∂lkist√§ otin kyll√§ Stockalla kuvia. Mit√§h√§n ihmiset aatteli? ūüėČ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *