Method Fresh Air pyykinpesuaine

Sain tuoreen yhteistyön merkeissä Method pesu- ja puhdistusaineiden maahantuojalta Eettinen Luksus Oy:ltä hieman tuotteita kokeiluun. Ensimmäisenä niistä ja eniten uteliaisuuttani herättäneenä esittelen teille Fresh Air pyykinpesuaineen.

picture+026.jpg

Olen tähän mennessä käyttänyt OMO Sensitiveä kirjopyykille ja lisäksi aina huuhteluainetta. Huuhteluaineella pyykkiin on saanut raikkaan tuoksun ja huuhteluaineen sanotaan myös poistavan sähköisyyttä vaatteista.

picture+027.jpg

Method pyykinpesuaineet ovat väriaineettomia ja sarjasta löytyy myös täysin hajusteeton vaihtoehto: Free & Clear. Pesuaineen ainesosaluettelon löydät TÄÄLTÄ. Ainesosista 95 % on uusiutuvia kasviraaka-aineita ja pullokin on valmistettu 50 %:sti kierrätysmuovista. Lisäksi Fresh Airille saa täyttöpakkauksen (1,02 l –> jopa 85 pesukertaa).

laundry_refill_fresh_air_290x425.jpg

Pyykinpesuaineet on tiivistetty kahdeksasosaan normaalitilavuudesta, jolloin aineesta on saatu normaalia riittävämpää. Vaikka pullon kyljessä lukeekin 2-6 painallusta, jo 2-3 painallusta riittää oikein hyvin ja tekee pyykistä puhdasta. Pesuainetta voi valinnan mukaan pumpata pesuainelokeroon tai suoraan rumpuun. Itse olen käyttänyt pesuainelokeroa.

picture+028.jpg

Eniten itseäni pohdituttanut asia on ollut huuhteluaineen käyttö. Miten pyykki käyttäytyy nyt, kun Methodilla ei ole huuhteluainetta ja käytössä on vain pesuaine? Miten pyykki voi tuoksua puhtaalta ilman tuoksuvaa huuhteluainetta? Kovin montaa koneellista en vielä ole Fresh Airilla pessyt, mutta ei ole ollut tarviskaan ainakaan pesutuloksen huomatakseen. Pyykki on ollut koneesta otettua puhdasta ja niin sen vaan on, että myös tuoksu on ollut puhdas. Ihan ilman huuhteluainetta! Uskon vahvasti, että käytän tätä jatkossakin. Tuntuisi jotenkin väärältä palata takaisin markettien pesuaineisiin nyt, kun on näin hyvälaatuista pesuainetta kokeillut. Ja kun tämä on vielä sitten sitä ekologistakin! 😀 Ehkä kokeilen jossain vaiheessa myös Peony Blossomia ja hajusteetonta Free & Clearia.

Huom! Methodin pyykinpesuaineet ovat myös Cradle to cradle sertifioituja. Tästä lisää myöhemmin!

Lisää tietoa Methodin pyykinpesuaineista saat TÄÄLTÄ. Suosittelen tutkailemaan!

[Tämä postaus on tehty yhteistyössä Eettinen Luksus Oy:n kanssa]

6 kommenttia “Method Fresh Air pyykinpesuaine

  1. Toi linkkaamasi juttu oli hyvä. Mä olen käyttänyt huuhteluainetta tuomaan puhtaan tuoksua pyykkiin. Nyt aion luopua siitä kyllä, koska toi Fresh Air tuo aivan jumalallisen hyvän tuoksun pyykkiin. Tykkään tosi paljon!

  2. Hyvä, että olet saanut tämmöisen paremman vaihtoehdon pyykinpesuun, pitänee itsekin testata:) <br /><br />Meinasin alkaa saarnaamaan huuhteluaineesta mutta näköjään edellisen kommentoijan linkissä olikin paljon infoa jo valmiiksi 😀

  3. Mä en ymmärrettävästi halua että pyykkini tuoksuu kamalasti millekään etten saa migreeniä. Kiinnostaisi kyllä kokeilla tuota Fresh Airia, mutta kuinkakohan vahva tuoksu siinä oikeasti on? <br /><br />-Satu

  4. Joo, yllätyin positiivisesti kyllä tuosta pyykinpesuaineesta. Olin kuullut ystävältäni kehuja, mutta huuhteluaineeton ja tuoksuton pyykki kaivelivat takaraivossa. Ei tosiaankaan kaivele enää. 🙂 Pesin muutama päivä sitten uuden pussilakanan ja ah sitä tuoksua sen jälkeen. Ja sama kun otin peiton pesukoneesta, NUUUUUH! :)<br /><br />Mitäs olisit huuhteluaineesta saarnannut? Kuulisin silti mielelläni, vaikka olenkin jättämättä huuhteluaineen pois 🙂

  5. Joo, ymmärrän kyllä migreeniriskin eikä sellaista riskiä kannata todellakaan ottaa. Fresh Airin tuoksu on hyvä, mielestäni mieto mutta kuitenkin oikein hyvin tuoksuteltavissa. Voithan sä kokeilla ja lahjoittaa putelin sitten jollekin? Tai kokeilla suoraan tuota Free & Clearia, ystäväni tilasi syksyllä sitä ja piti kovasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *