Romanssi Collection

Vajaa pari viikkoa sitten kerroin TÄÄLLÄ bongaamastani yrityksestä (orimattilalainen Pysyvä Petaus Oy), joka valmistaa ihania vuodevaatteita. Meinasin tipahtaa takamukselleni, kun he halusivatkin lähettää minulle tuotteitaan. Enhän minä nyt sellaista ollut odottanut!
Nyt loppuviikosta sain sitten paketin, josta eilen kuorin esiin aivan ihania tuotteita; Romanssi-sarjan pussilakanan sekä tyynyliinan. Mukana oli myöskin pussilakana petauspatjalle!
picture+002.jpg

Full Moon High Quality –laatu on korkealaatuista pitkäkuituista kampapuuvillaa. Se ei kerää herkästi pölyä, joten se sopii myös yliherkille ja allergisille. Silkkimäisestä pinnasta ei myöskään irtoa helposti kuitupölyä.

Full Moon suomalaisena valmistajana testaa tuotteitaan jatkuvasti ottaen huomioon asiakkailta saadun palautteen. Tuotteisiin on myös lisätty kutistumisvarat (5 cm suuntaansa) ja kuten yllä jo mainitsin, käyttävät he tuotteissaan parhaita mahdollisia materiaaleja. Näin Full Moon pyrkii hyvään hinta-laatusuhteeseen. Kokovalikoima on laaja ja sen lisäksi tehdään tuotteita myös mittatilaustyönä. Jälleenmyyjät löydät TÄÄLTÄ.

picture+029.jpg

picture+033.jpg
Lisäsin hieman ryhtiä tuomaan H&M:n mustavalkoiset tyynyt

picture+041.jpg

picture+047.jpg

picture+061.jpg
Joku muukin viihtyy!

picture+064.jpg
Tuntui todella siltä nukkumaan mennessä, kuin olisi sukeltanut hotellin sänkyyn. Niin pehmeää ja kevyttä. Nukuin sikeästi ja hyvin ja muutaman kerran havahtuessani nukahdin uudelleen tyytyväisenä, kun tajusin, missä nukun. 🙂 Petauspatjan pussilakana, joka siis lakanana toimii, oli sekin hyvin pysynyt yöllä kuosissaan. Ei ollut liukunut ympäriinsä, kuten usein tavallisille lakanoille käy. Minulle varsinkin, kun olen aika levoton nukkuja normaalisti (peittokin saattaa olla puoliksi lattialla).
Vielä kesken aamukahvinautiskelun oli piipahdettava sängyssä peiton alla fiilistelemässä ja pohdiskelin, että tännehän minä perustan oman lukunautintonurkkauksen. <3 Tuntuu ehkä hassulta, mutten malta odottaa, että pääsen taas nukkumaan! 😀
Voin hyvällä mielellä suositella näitä vuodevaatteita muillekin. Pitsistä huolimatta olemus ei ole liian röyhelöimäinen ja rönsyilevä, vaan sopii hyvin modernimpaankin makkariin kuten aiemmassa postauksessani veikkasin. Nyt tarvitsee vain ostaa uusi peitto, sillä omani on jo vanha ja litteä eikä siten varmaan päästä pussilakanaa ihan täysiin oikeuksiinsa. Muutoin kyllä <3 <3 <3
Full Moonin vuodevaatteita voi käydä klikkailemassa kotiin TÄÄLTÄ tai jälleenmyyjiltä (mm. Stockmann, Anttila ja Hobby Hall). Tuotteitahan on siis mm. myös väri-faneille, lapsille ja modernien vuodevaatteiden ystäville!
Mitäs olette mieltä? 🙂

p.s. Ei huvita edes pedata sänkyä, kun on niin kivan näköinen luonnollisenakin. 🙂[Tämä postaus on tehty yhteistyössä Full Moonin kanssa]

6 kommenttia “Romanssi Collection

  1. Ihanan näköiset! Kyllä kelpaa ottaa torkut tai paritkin… 😉

  2. Oli varmasti todella mukava ylläri tuo lakanapaketti! En ole kokeillut kyseisen firman tuotteita, mutta arvostan toki kotimaisuutta. Ostan yleensä puuvillasatiinisia lakanoita, ei halvimmasta päästä, mutta niillä on sitten kunnolla käyttöikää. Seuraavaksi olen ajatellut kokeilla, millaista olisi nukkua pellavan välissä.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihanan näköiset myös nuo H&amp;amp;M:n tyynyliinat. Sopii hyvin tietysti värin puolesta tuon uudenkin setin kanssa. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  3. Kivannäköisiä vuodevaatteita. Oon itse kokeillut myös tuota petauspatjan pussilakanaa ja se kyllä on kätsy. Harmi etteivät tarjonneet mitään alennuskoodia lukijoille, olis voinu vaikka tilata 😉

  4. Tuossa äsken juurikin iski väsymys ja oli aika lähellä etten kaivautunut uusiin vuodevaatteisiini, mutta keitinpä sitten iltapäiväkaffet. HIH!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *