Vintage-ruokapöytäni Ellokselta!

IMAG6245.png

IMAG6246.png

IMAG6244.png

Että näin sitten. Vanulapusta tarttui kynsilakanpoistoainetta talouspaperin läpi.
Teki kyllä henkisesti kipeää. Putsasin tahmat pois Universal Stonella ja tässä tulos. Uutta maalia, kontaktimuovia pöydän pintaan, näkymätöntä paikka-ainetta (onko sellaista?!) vai uusi pöytä? ;—) En ehkä kuitenkaan halua vintagea. Khih!

6 kommenttia “Vintage-ruokapöytäni Ellokselta!

  1. No voihan rähmä! Valkoisella matta-kynsilakalla tai maalilla voisi yrittää piilottaa tuota. Toki siihen tulee jäämään kupru, koska maalipinta irtosi. Jos tahtoo siitä priiman, niin hionta ja päällemaalaus tai dc-fix kalvotus. Muistaakseni sun pöytä oli 80x80cm (onko oikein?) ja jos muovilla päällystää, niin olisi hyvä saada tarpeaksi leveä rulla, ettei tulisi saumaa pöydän pinnalle. Miten olisi pöytätabletti? Saisiko niitä vaikka 3kpl, niin että yksi niistä peittäisi tuon risan kohdan?

  2. oho! Kevyt hionta ja muutama kerros ohutta maalipintaa pienellä telalla niin pöytä on entistä ehompi:)

  3. Voihan höh! Olipas inhottava juttu… Aikamoisen vaikeata on tuolle tehdä mitään, ellei ole täyspuuta. Pöytäliinaa kehiin. (Jossain automaalaamoissa he voisivat ruiskumaalata koko pöydän, ainakin keittiönkaappien ovia olen kuullut maalattavan.)<br />Ja soita vielä Tikkurilan maalilinjalle, jos ne osaisi keksiä kikka kolmosen.<br /><br />IMAGE 🙂

  4. Olisko toi pöytä ollut 90×90.. vois harkita, että hiois hieman ja spreijais tuon pöydän pinnan. Jos vieraita tulee, peitän tableteilla mut olkoon täällä mun silmien alla tolleen nyt toistaiseksi. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *