Kivoja blogeja part II

Seuraamieni kivojen blogien esittely jatkuu. 🙂

Valkoinen Harmaja
Blogin takana on reilu kolmekymppinen Suvi. Blogin pÀÀpaino on ollut viimeisen vuoden perheen toisen omakotitalon – Kannustalo Harmajan – rakentamisessa. Talon valmistuttua blogissa on paljon sisustusjuttua, joka minua eri toten kiinnostaa. Sisustuksen pÀÀvĂ€rinĂ€ on valkoinen, mutta mukaan mahtuu myös ihania vĂ€rikkĂ€itĂ€ yksityiskohtia. Sisustustyyli on mielestĂ€ni ihanan yksinkertainen, moderni ja raikas eikĂ€ silti laisinkaan kylmĂ€. Mukaan mahtuu myös roppakaupalla ihania hetkiĂ€ perheen parissa. 🙂
Kolmen TĂ€hden Koti
Maalaisromanttinen sisustus, mustaa, valkoista, vaaleita lĂ€mpimiĂ€ vĂ€rejĂ€, tĂ€htiĂ€, RiviĂšra Maisonia. Do I need to say more? 🙂 Blogin takaa löytyy pirtsakka ja ystĂ€vĂ€llinen Marika, joka sisustamisen lisĂ€ksi tykkÀÀ myös tuunailusta (kurkatkaas upea RiviĂšra Maison -viinicoolerituunaus!) ja puutarhanhoidosta.
Keep It Simple
Blogi minimalistisuudesta, raivaamisesta, yksinkertaistamisesta, kaaoksen hallitsemisesta. TĂ€tĂ€ on odotettu! Blogi, joka pĂ€ivittyy tarpeeksi usein (saa toki pĂ€ivittyĂ€ useamminkin vielĂ€ ;)) ja joka kĂ€sittelee juuri sitĂ€ olennaista. Monet sisustusbloggaajat – ainakin seuraamistani blogeista – pitĂ€vĂ€t siitĂ€, ettĂ€ tavaraa on mahdollisimman vĂ€hĂ€n. ”Less is more” kĂ€visi useammankin motoksi. Olen seurannut tĂ€tĂ€ blogia vasta ihan vĂ€hĂ€n aikaa, mutta löydettyĂ€ni sen luin kaikki tekstit melkein yhtĂ€ soittoa lĂ€pi. Raivausmotivaatio nousi hetkessĂ€ sfÀÀreihin ja unelma minimalistisesta kodista oli jĂ€lleen elossa.
Valua Kuvasa
Massasta edukseen erottuva perheellisen naishenkilön blogi. PÀÀasiassa askartelua, kĂ€sitöitĂ€, sisustamista. Paljon kivoja yksityiskohtia, joihin huomio kiinnittyy. Asiallinen kerronta, kauniita kuvia. Mielenkiintoista historiaa; tiedĂ€tkö, mistĂ€ ja miten polkkakarkit tulevat? Oletko kuullut Oulussa sijaitsevasta pitsihuvilasta ”Villa Hannalasta”? Tiesitkö miksi isĂ€npĂ€ivÀÀ alun perin vietettiin? Kaikenlaista tĂ€llaista ihanaa ja paljon muutakin tarjoaa Valua Kuvasa. 🙂
IMAGE black and white
Ihanaa kaikenlaista mustavalkoista tarjoilee blogissaan 29-vuotias perheellinen visualisti-sisustaja. Tosi kivoja sisustusjuttuja, muotijuttuja ja mitĂ€ nyt vaan sattuu mieleen juolahtamaan. TOP 5 aihepiireihin kuuluvat sisustuksen lisĂ€ksi elĂ€mĂ€, koti, mustavalkoisuus ja muoti. IMAGE black and white on vielĂ€ aika nuori blogi, mutta ihastuin ensisilmĂ€yksellĂ€. Kiitos siis IMAGE, ettĂ€ kĂ€vit kommentoimassa blogiani ja siten löysin sut. 🙂
TĂ€ssĂ€ jĂ€lleen muutama kiva blogi, joita seurailen. NĂ€itĂ€ blogien esittelyjĂ€ tulee vielĂ€ ainakin yksi, kenties kaksi. Hieman riippuu miten saan materiaalista kasaan. Kivoja blogeja on niin monta! 🙂

10 kommenttia “Kivoja blogeja part II

  1. Voi ihanasti kerrottu minun blogista, kiitos ihana Inanaa! 🙂 Sinun blogi on kyllĂ€ aivan ihana, siellĂ€ tulee aikaa vietettyĂ€ aikas monta hetkeĂ€. 😉

  2. Oi kiitos, muutama vanha tuttu joukossa, mutta paljon uutta kivaa luettavaa! <3

  3. Marika: Kiitos itsellesi!<br /><br />Janina: TÀllaisten kautta voi löytÀÀ luettavakseen vaikka millaisia kivoja blogeja!

  4. Sally: Kiva kuulla, ettĂ€ tĂ€llaisista on hyötyĂ€ ilon lisĂ€ksi 🙂

  5. Kiitos kauniista sanoistasi Inanaa! Mukavaa, ettĂ€ blogini kiinnostaa. Esittelysi oli iso yllĂ€tys. En ollut pĂ€ivĂ€llĂ€ pÀÀssyt nettiin, kun olin rakennuksella ja kun tulin illalla koneen ÀÀrelle, odotti iloinen viesti blogissani.<br /><br />Itse jĂ€in blogiisi koukkuun heti, kun tĂ€nne ensimmĂ€isen kerran löysin. 🙂

  6. Oi, paljon kiitoksia, ettĂ€ olit maininnut blogini!! Hm, vĂ€lillĂ€ taidan bloggailla vain harvakseen… Mutta nyt on paljon asiaa ja yritĂ€n postata sÀÀnnöllisesti :-)<br /><br />Kiitos vierailuista, ja oikein hyvÀÀ vuoden alkua!! <br /><br />t. nina

  7. Valua Kuvasa: Kiitos :)<br /><br />nina: Ihanaa vuoden alkua sullekin 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *