WANTED: jalallinen lasimalja

No niin, uusi vuosi ja uudet kujeet! 😀
0202004003623_01.jpg?width=191&height=25

Kuva Stockmann

TĂ€llainen olisi hakusessa! Etsiskelin moista maljaa jo jouluksi, olisin halunnut siihen esille ihanat punaiset joulupalloni. MistÀÀn ei vaan löytynyt. TĂ€mĂ€ kuvan malja on Stockalta Villa Stockmann -sarjaa. Hinta on reilut neljĂ€kymmentĂ€ euroa. Aika hulppea hinta, halvempikin kelpaisi. Olen etsinyt tĂ€mĂ€n tyyppistĂ€ Stockmannin lisĂ€ksi Tarjoustalosta, Tiimarista, PentikiltĂ€, Ellokselta ja mistĂ€hĂ€n muualta vielĂ€… TietÀÀkö kukaan, mistĂ€ löytĂ€isin tĂ€mmösen jalallisen lasimaljan ja edullisemmin kuin Stockmannilta?!! Ensisijaisesti olen haaveillut maljan asettamisesta makuuhuoneen lipaston pÀÀlle ja maljaan hajuvesiĂ€ni. Tarjoustalossa oli vastaavanlainen, mutta matalammalla jalalla ja sen lisĂ€ksi maljassa oli jalan kohdalla sisĂ€llĂ€ kolo. EihĂ€n siihen nyt himskutti voi mitÀÀn laittaa!

Irina / White & Fresh - -

8 kommenttia “WANTED: jalallinen lasimalja

  1. Outi: Toi olis just ihana jotain naposteltavaa varten, taitaa vaan olla pohjasta aavistuksen liian pyöreĂ€ tarkoitusperiĂ€ni ajatellen. Mutta ehkĂ€pĂ€ ostan tuollaisen seuraavalla Ikea-reissulla, on meinaan halpa! :)<br /><br />Miia: Toi AmandaB:n malja nĂ€yttÀÀ pohjasta juuri niin tasaiselta, kuin pitĂ€isikin. Harkintaan pannaan siis! 🙂

  2. Ei taida auttaa tĂ€mĂ€ minun kommenttini, jos kerran olet jo Stockmannilta ja PentikiltĂ€ etsinyt. Mutta kommentoinpa kuitenkin. 🙂 Itse nimittĂ€in joskus viime kesĂ€nĂ€ muistaakseni löysin Stockmannilta Pentikin osastolta hyvin samantyyppisen jalallisen maljan, jossa oli kupu pÀÀllĂ€. LöydĂ€t kuvan tÀÀltĂ€ vanhemmasta postauksestani: <a rel="external nofollow" href="http://pinkkityohuone.blogspot.com/2011/08/vilahduksia-keittiosta.html.&quot; target="_blank">http://pinkkityohuone.blogspot.com/2011/08/vilahduksia-keittiosta.html.</a&gt; Mutta niitĂ€ ei sitten vissiin enÀÀ ole siellĂ€ valikoimissa, jos et löytĂ€nyt. On meinaan tosi kiva ja nĂ€tti! Ei kauhean iso, mutta ajaa asian esim. browniesien tai pikkuleipien esillepanossa. 🙂

  3. Hei, nymmÀ sen kekkasin. Teet sen ite :)&lt;br /&gt;Ostat lasisen kynttilÀjalan esmes tiimarista ja siihen sopivan laakeen lasimaljan ja liimaat ne yhteen niinkuin mÀ tein metallisista vastaavista niinqu nÀin:&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://hyypio.blogspot.com/search/label/Tuunaukset?updated-max=2011-09-14T07:48:00%2B03:00&amp;max-results=20&quot; target="_blank">http://hyypio.blogspot.com/search/label/Tuunaukset?updated-max=2011-09-14T07:48:00%2B03:00&amp;max-results=20</a&gt;

  4. Pinkki työhuone: Toi malja olisi tosi hyvĂ€ ja kai mĂ€ voisin oikeasti katsoo sellaisiakin maljoja, joissa on kupu. Pakkoks sitĂ€ kupua siinĂ€ on pitÀÀ?!! 😀 😀 :D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Outi: Tuunaus-mestarin ihana taidonnĂ€yte taas tuo sun jalallinen malja. Ei tosin mun kĂ€yttötarpeisiin tai sisustussilmÀÀn (MIHIN **TUN SISUSTUSSILMÄÄN?!! :D) sopiva. 🙂

  5. Tulit Inanaa heti mieleeni ko selasin Hobby Hallin Hobbalot-esitettÀ. Siel oli semmonen sun ettimÀ vati vaan 14,90. Eiku ostoksille.

  6. Oijoi! PitÀÀki kĂ€ydĂ€ heti kurkkaamassa! Kiitos Outi 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *