New Year 2012

Iloa, rakkautta, onnea
menestystä, rauhaa
tuokoon sitä kaikkea uusi vuosi
vuosi 2012

Tuokoon uusi vuosi tullessaan
myös voimaa ja kärsivällisyyttä
kestää tuleva,
oleva
ja
odottaa unelmien toteutumista
-Inanaa-

78.gif

Kuva paperpk.com


Onnellista uutta vuotta 2012 ja kaikkea hyvää, rakkaat lukijani!! <3 <3 <3
Irina / White & Fresh - -

12 kommenttia “New Year 2012

  1. J: Kiitos ihana, pikasesti kyhäsin tekstin päästäni 🙂 Ihanaa uutta vuotta &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Miia: Ihana, rakas ja tärkeä oot sinäkin! Rauhallista vuodenvaihdetta! &amp;lt;3

  2. Kihkih, aika kiva fiilis. Istun metrossa matkalla kummipojan perheen luokse iltaa viettämään ja en malta odottaa, millainen ihana ilta on tulossa! Toivottavasti kaikilla teistä on ihana vuodenvaihde &amp;lt;3

  3. Hyvää Uutta Vuotta sinullekin, ystäväiseni! &lt;br /&gt;Nautin jo nyt ajatuksesta että saan vastaanottaa vuoden 2012 omassa hyvässä seurassani.&lt;br /&gt;Tarkkailehan milloin vanha ukkeli 2011 poistuu nurkista ja pieni vauva 2012 ryömii sisään!&lt;br /&gt;Ajattele, puhdas lehti kirjassa nimeltään Oma elämäni, aukeaa aivan tuota pikaa, täytetään se, niin pitkälti kuin voimme siihen vaikuttaa, ilolla ja positiivisella asenteella!

  4. Hei! Luin koko blogisi läpi. Oikein mukava blogi, joten päätin liittyä lukijaksi. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Itsekin tykkään valko-musta-harmaasta sisustuksesta, jollainen on tulossa meidän uuteen taloomme, joka vielä on keskeneräinen. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Oikein mukavaa uutta vuotta!

  5. Ilta on ollut kaikin puolin mukava, täynnä lasten riemua. 🙂 Kiitoksia toivotuksista IMAGE ja Fred!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Valua kuvasa: Ihana juttu, että blogini kiinnostaa. Tervetuloa lukijaksi ja onnellista uutta vuotta! 🙂

  6. Meän Satu: Ihanaa, oot täällä taas! Oot kai tehnyt uudenvuodenlupauksen ja aloitat pian ihan oman blogin?! 😀 Me muut niin kovasti tahdottaisiin, että perustaisit sen sisustusblogin! Ihanaa uutta vuotta sullekin, olet ihana, ihana ihminen! &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *