Alennusmyynneistä ensi jouluksi

Heti joulun jälkeen piipahdin alennusmyynneissä. Piti hankkia pari käppyräoksaa Stockmannilta koristamaan kotia. Eivätpä vaan olleet alennuksessa ja päädyin jättämään käppyrät vielä toistaiseksi kauppaan.

17IMG_6519.JPG
Kuva http://omakotivalkoinen.blogspot.com

Aleostokseni olivat hyvin maltilliset ja rahaa kului hurjat 2,10 euroa. 😀 Päädyin ostamaan Tiimarista joulupaperia ja pari koristetta ensi joulua ajatellen. Kiva sitten vuoden päästä kaivaa ”uunituoreet” tarvikkeet esille.

picture+005.jpg

picture+011.jpg

Joulupaperirulla maksoi 0,30 euroa. Joulupallojen normaali hinta oli 5,99 euroa, josta oli vähennetty puolet ja siitä vielä lisää alennusta ja lopulta palloilla jäi hintaa 1,80 euroa. Ei paha, vai mitä?! 🙂

Tein pari päivää sitten myös pienen tilauksen H&M:lle, kun ihastuin muutamaan tuotteeseen uudessa H&M Home -mallistossa. Olisin jättänyt muuten ostamatta (olenhan ostolakossa!), mutta en uskaltanut luottaa siihen, että tuotteita tulisi vielä myöhemmin keväällä lisää. Nyt vaan kukkaron nyörit takaisin tiukasti kiinni. Ostoksistani lisää sitten myöhemmin.

2 kommenttia “Alennusmyynneistä ensi jouluksi

  1. Noita käppyröitä myydään ainakin meidän kylällä ihan kukkakaupoista, käypä kurkkaa teidän lähikukkakauppaset.

  2. Outi: Joo kiitti, kävinkin jo yhdessä kukkakaupassa. Lähempänä kevättä sitten viimeistään täytyy mennä käppyräostoksille. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *