5 kommenttia “Flip and fold

  1. Voi vitsi miten helepolta nĂ€yttÀÀ paitojen viikkaaminen 🙂 Ois kyllĂ€ mieletön apu ittellekki tuommonen..hmmm..hommaiskohan 🙂

  2. MĂ€ki mietin hetken, mut en kai kovin vakavasti. Paljonkohan aikaa saisi kulumaan siihen, ettĂ€ asettelee ne paidat yms. ensin tuohon pÀÀlle. Ja miten se oikeasti menee jonkun lakanan kanssa. 🙂

  3. No niinmpĂ€, siinĂ€ ajassa varmaan saanu jo viikattua pariki paitaa iliman tuota hĂ€rpĂ€kettĂ€ki 😀 SitĂ€ paitti meillĂ€ kaikki paijat ja paitapuserot ym puserot ja pikkutakit jne on henkareissa paitti T-paijat ei :)<br /><br />Mutta saattaapi ollakki ihan hyvĂ€ apu esim. just T-paitoihin jos ei ossaa viikata sievĂ€sti (kuten mie) 😀 eli T-paitoihin vain ois meillĂ€ kĂ€yttöÀ :)<br /><br />Juu ei lakanoita tuolla saa ko meillĂ€ki on muotoonommellut lakanat 🙂 Ja mullaki eri tekniikka pussilakanoihin, ei tuolla niitĂ€kÀÀn sais kyllĂ€ ainakaan minun maun mukkaan laitettua 🙂 Tai, mistĂ€s sen tietÀÀ mutta en nyt sentÀÀn hommaa 🙂 Mennee vielĂ€ kĂ€sipelillĂ€ hyllyille petivehkeet ja T-paijat 🙂 Vaikka…hmmm…ei koskaan sais sanoa ei koskaan :D<br /><br />Mutta jospa joku saa avun 🙂

  4. MĂ€ oon omassa pÀÀssĂ€ni aikamoinen perfektionisti ja siksi usein Ă€rsyynnyn, kun en saa viikattua niin hyvin kuin haluaisin. Ja lisĂ€ksi ihan normityypit kuvailisi mun viikkausta siistiksi. ;)<br /><br />Ja lakanat pitÀÀ laittaa pystysuunnassa taittaen kaappiin, joten jo kuivaustilanteessa saa nĂ€hdĂ€ vaivaa. Eli siis kun kaksi ihmistĂ€ vetÀÀ lakanat kuivumisen jĂ€lkeen, niin mĂ€ teen lĂ€hes samalla tavalla, mutta yksin. SiinĂ€hĂ€n sitten pistĂ€n menemÀÀn sĂ€ngyn puolelta toiselle. Siihen on hyvĂ€ pistÀÀ ne viikattavaksi. Kai selitys oli mahdollisimman epĂ€selvĂ€? 😉

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *