Tunnelmalliset joulukortit

Tänä vuonna tein jotain erilaista. En ostakaan joulukortteja tuttuun tapaan Tiimarista, vaan päätin hankkia kortit ihan ajatuksella ja tunteella.

10-kpl-lajitelma.jpg
20-KPL-JOULUKORTTEJA.JPG

Yllä olevissa korteissa on tunnelmaa ihan eri tavalla, kuin Tiimarin tusinakorteissa. Ovathan nekin hauskoja, ei siinä mitään. Omaa sydäntäni kuitenkin lämmittää enemmän, että saan lähettää elämäni tärkeille ihmisille kortteja, jotka on tunteella ja taidolla taiteiltu.

Tunnustan, että korttien taiteilija kuuluu sukuun, mutta se on itselleni vain bonusta. Taitelijan eli Tarja Sennen töihin voi käydä tutustumassa TÄÄLLÄ. Tarjan joulukorteista saa levittää tietoa eteenpäin niin halutessaan, mutta pakko ei tietenkään ole. 🙂 En hyödy tästä mainostamisesta mitään. Päätin vinkata ihanista korteista ja muista Tarjan töistä ihan vain siksi, että itselleni tuli kovin lämmin ja ihana fiilis, kun tein tilauksen. Millään en malttaisi odottaa kortteja, että pääsee kirjoittelemaan ja tunnelmoimaan. <3

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Tunnelmalliset joulukortit

  1. Ihania kortteja 🙂 Mä tilasin tänä vuonna kortit tosiaan Amnestyltä. Valitsen aina joka vuosi uuden hyväntekeväisyyskohteen, jota tuen joulukorttien ostolla. Edelliset vuodet menneet eläinsuojelun hyväksi ja nyt kokeilin tuota ihmisten suojelua :-)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-Satu

  2. Kiva, kun voi tehdä samalla jotain hyvää. Omaa mieltäni lämmitti ostaa kortit Tarjalta, sillä ne on suurella sydämellä tehty ja kulkevat ihan erilaista polkua kuin Tiimarin tusinakortit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *