5 kommenttia “Maistiaisia

  1. Hyvältä näyttää ilmestykset 🙂 Jään oottaan kovasti lisäkuvia mutta elä piä kiirettä, ihan rauhassa sisustelet ja sitte laitat kuvia 🙂

  2. Meän Satu: Kiva kuulla! :)Aikaa tässä varmasti meneekin jokin verran, koska tää asunto on ihan hurjassa kunnossa, kun en ole selän takia voinut siivota ja järjestellä. Oon välillä koittanut sellaista yhden tai parin tavaran/asian taktiikkaa, kuten Nesteen mainoksessakin on yhden pysähdyksen taktiikka. 🙂 Sen pari minuuttia, minkä voi seistä tai kävellä yhdellä kertaa saa ihan hyvin pari juttuu aina hoidettuu. 😉

  3. Voi, toivottavasti selekä tokenee. Selekäkipu on yks inhottavimmista kivuista :/ Toipumista sinne 🙂

  4. Meän Satu: Kiitos! Onhan tässä jo helmikuusta asti kipuiltu, mutta sitä on kummasti kestänyt (on toki **skoja päiviäkin) ja oppinut sopeutumaan arkeen erilaisin vippaskonstein. :)<br /><br />-Miia-: Juu, sieltähän se! Ja tunnelmaa rakastan minäkin. Nyt kun laitoin tuon tuohon toisen valaisimen tilalle, on olohuoneessa entistä tunnelmallisempi fiilis. Ja näin syksynä ja talvea odotellessa se on super tärkeää! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *