Tunnustus

Ja ihka ensimmĂ€iseni! 🙂 Sain tunnustuksen Oma Koti Valkoinen -blogin Miialta ja olen aika otettu. Miialla on mahtava sisustussilmĂ€ ja jos hĂ€nen laiseltaan on kunnia saada tunnustusta. Tunnustuksessa pitÀÀ vastata viiteen kysymykseen ja jakaa tunnustus viidelle blogille. Niin ja ilmoittaa tietenkin tunnustuksesta niille, joille on sen on antanut. 🙂

1) Lempiruoka
Vaikka karppaankin (vĂ€lillĂ€ vĂ€hemmĂ€n, vĂ€lillĂ€ enemmĂ€n), vastaan aina lempiruoka-kysymyksiin makaronivelli. Se vaan on niin hyvÀÀ, isĂ€ni sitĂ€ on aina vĂ€lillĂ€ tehnyt. 🙂

2) Lempimakeinen
Suklaa (olen tÀysin koukussa)

3) Lempiluettava
VÀhÀn kaikenlainen kirjallisuus kiinnostaa, mutta ehkÀ parhaiten suhteellisen kevyt luettava. Seuraavaksi lukuvuorossa (kun vain ehtisi lukemaan joskus) on Sophie Kinsellan Himoshoppaajan salaiset unelmat.

4) Mieluisin tapa tehdÀ kÀsitöitÀ
En kyllĂ€ tee kĂ€sitöitĂ€. Joskus taannoin iski neulomisvimma ja ajattelin opetella jo unohtuneen ”taidon”, mutta sekin lopahti. EhkĂ€ joskus vielĂ€? 😉

5) Lempielokuva
MĂ€ en ole koskaan oikein osannut sanoa lempileffaa. Joillakin niitĂ€ on, kuten Titanicit yms. Mutta jos nyt lĂ€himenneisyydestĂ€ valkkaisi niin varmaankin SinkkuelĂ€mÀÀ -elokuvat ja Harry Potterit. MĂ€ en juuri tykkÀÀ katella leffoja uudelleen ja uudelleen, niin on vaikea sellaista kaikkien aikojen ihaninta leffaa, jota katsellaan kerta toisensa perÀÀn uudelleen, valita. No, tulipa selitys 😉

Ja sitten tunnustuksen jako eteenpÀin eli se vaikein osuus. TÀllÀ hetkellÀ eniten kiinnostavia blogeja on yli viisi enkÀ olisi halunnut niistÀ valita. Sen lisÀksi on muutama blogi, joihin olen vasta tutustumassa ja niistÀ yksi on jopa tÀssÀ viiden listallani. SiispÀ pÀÀdyin ankaran mietinnÀn kautta antamaan tunnustuksen nÀille bloggaajille ja blogeille.

love-your-blog-award.jpg
Kuva Googlen kuvahaku
 LisĂ€ksi vielĂ€ tervetuloa uudet lukijat, toivottavasti viihdytte! 🙂

5 kommenttia “Tunnustus

  1. Kiitoksia ja kiva ettĂ€ olet blogiini löytĂ€nyt! TĂ€ytyypĂ€ ottaa kunnia työnalle, jonka sain myös Miialta 🙂

  2. Miian sivuilta blogiisi löysinkin ja tykkĂ€sin kaiken muun kivan lisĂ€ksi siitĂ€, ettĂ€ sinullakin on aika tuore tuo bloggausharrastus 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *