Ystäväni R

Picture+483.jpg

Vaikka rakas kisuvauvani P asuu nyt uudessa kodissaan kaukana Joensuussa, luokseni jäi ihana ja pehmoinen R. Hän tuli luokseni hoitoon ennalta määräämättömäksi ajaksi ja hetkittäin mietin että olisi kiva, jos siitä saisi ihan oman. Mikä sen ihanampaa kuin nukahtaa pehmoinen kisukaveri kainalossa. <3

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Ystäväni R

  1. Niiiiiiin on! 🙂 Nyt vaan tutimaan pehmoinen R kainalossa. Hyvää yötä!

  2. Ihana sulonen R &amp;lt;3&lt;br /&gt;Ihana mennä nukkuun lämpöpatteri kainalossa ja hellyyttä jakamaan, puolin toisin 🙂 Kiva ko sulla siellä joku jonka nappaa kainaloon 🙂 Lohuttaa varmaan hieman sitä luopumisentuskaa &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Meilläki 2 13v kisua 🙂 Neiti ja Herra 🙂 Tai ne täyttää 27.10. sen 13v 🙂 Meän pikkukarvakaksoset 🙂

  3. Meän Satu: Kyllä vaan R:n läsnäolo auttaa luopumissuruun. Ja tämäkin R-herra on 13-vuotias. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *