Marimekko Tasaraita-kahvikupit

En ole koskaan ollut ylettömän kiinnostunut Marimekon tuotteista. Poikkeuksena kuuluisat kukkarot, joita on pieniä, keskikokoisia ja isoja. Keskikokoisia on ollut kiva käyttää tosiaan kukkaroina ja pikkuisessa on voinut pitää kolikoita ja ovat kivasti mahtuneet sitten sisäkkäin. Nyt kuitenkin bongasin Sisustusblogista Tasaraita-kahvikupit ja ylläri ylläri, silmäni porautuivat mustavalkoiseen kuppiin.

marimekko-tasaraita.jpg
Kuva valmistajan via Sisustusblogi

Finnish Design Shop myy näitä Tasaraita-kahvikuppeja ja myös muita Marimekon tuotteita. Nyt sitten saa pitää ittensä tiukilla, ettei tule sorruttua… vielä. Nämä jos pysyvät klassikkotuotteiden joukossa, saatan ihan hyvin hankkia muutaman kappaleen joskus valkoista astiastoani piristämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *