Rauhallinen aamiainen

Karppaus on kokenut kolhuja ja lehtiä on kertynyt pinoksi asti. Jo jonkin aikaa ruokailu on ollut epäsäännöllistä. Ei vaan ole maittanut ja ruoanlaitto on tuntunut ylivoimaiselta. Nyt pitäisi alkaa opetella taas laittamaan ruokaa ja syömään oikein. Varsinaiset ruoat – jos olen sattumoisin saanut syötyä – on ollut ihan karppia, mutta olen herkutellut suklaata ja jätskiä ähkyyn asti. Nyt sitten askel askeleelta kohti parempaa ruokavaliota ja loivana laskuna sekoitin kulhoon turkkilaista jogurttia, pienen banaanin ja ihan pienen lorauksen kermaa.
Hyvää evästä ja lehtien läpi kahlaamista. Eikä ole kiire minnekään eikä pakko tehdä mitään muuta. <3
Aurinkoista ja kiireetöntä sunnuntaita kaikille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *