Kallion puistokirppis

Tänään oli Kallion puistokirppis Torkkelinmäen ja Pengerpuiston läheisyydessä. Lähdettiin ystävän kanssa kohti Kalliota ja otimme mukaamme hieman myytävääkin. Pari kassillista mulla oli vain mukana, kun ne jaksoi vielä kantaa julkisilla kulkuvälineillä liikkuen… niin ja kantaa kotiin takaisin, jos ei menisikään kaupaksi. No enhän saanut myytyä kuin yhden laukun ja ystäväni sai myytyä muutaman lastenvaatteen. Olisi ajan kanssa varmasti mennyt kaupaksi enempikin, mutta oli lähdettävä pois muiden menojen takia. Pikkuisen harmittaa, kun en ehtinyt yhtään itse kiertelemään, mutta toisaalta nyt on koettu tuo myyntipuolikin ja se oikeastaan innosti myymään jatkossakin. Ehkä kaverin kanssa järjestetään pihakirppis joskus… tai jotain 🙂

Jos säät sallivat, voi olla, että puistokirppistä yritetään järjestää 29.9. vielä ennen talvea ja 17.9. on mahdollisesti spesiaalikirppis Diakonialaitoksen sisäpihalla. Ja ainahan on koko vuoden auki oleva Valtteri Helsingin Alppilassa. Kumma miten sitä aina iskee kirppiskärpänen, kun käy kirppiksellä ja sitä vannoo käyvänsä jatkossa useammin kirppiksillä. Ja mitä käykään? Pitkän ajan päästä toteaa, että voiski lähtee kirppikselle ja huomaa ettei taaskaan ole aikoihin kirppiksillä vieraillut. Oravanpyörä on valmis 🙂

279720_10150701191690591_614460590_19648
Kuva jostain aiemmasta puistokirppispäivästä. Kuva Helsingin Uutiset

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Kallion puistokirppis

  1. Jee, mun mummola 😀 Mummini asuu siis Pengerkadulla :-)<br /><br />-Satu-

  2. Satu 🙂 Odotan jo ensi kesää, omalta osaltani jäi aika nihkeeksi vierailu kirppiksillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *