Geeneihimme vaikuttaminen

Mielenkiintoisia ja kiisteltyjä mielipiteitä jakava lääkäri Antti Heikkilä kertoo huomenna aamulla Maikkarilla Studio55:ssä siitä, kuinka paljon voimme vaikuttaa geeneihimme ja niiden toimintaan. Kuulostaa aika omituiselta enkä osaa oikein päättää, mitä moisesta ajattelisin. Suhtauduin hyvin kriittisesti aiemmin Heikkilän juttuihin, mutta kiinnostus kasvoi, kun luin hänen kirjallista tuotantoaan VHH ruokavaliosta. Edelleen suhtaudun hänen juttuunsa jonkinlaisen suodattimen kanssa, mutta on paljon asioita, mistä hän tuntuu kuitenkin puhuvan ihan asiaa ja loogisestikin. Heikkilä vierailee Studio55:ssä kerran kuukaudessa. Alla juttu geeneihin vaikuttamisesta. Katsokaan myös huomisen aamn ohjelma, joka tulee vielä uusintana kukonlaulunaikaan perjantaina ja joka on katsottavissa myös netistä.

geeni.jpg

Mitäs mieltä olette?

Kuva lainattu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *