Lenkillä

Aika spooky sää 🙂
Eilen napsahti päässä ja päätin lähteä lenkille ihan extempore. Olin meinannut, että kävelen rantsuun ja takaisin, vaikka joutuisin tauottamaan useinkin.
Mulla siis on välilevypullistuma, joka seistessä ja kävellessä painaa hermojuuria. Siksi siis jatkossakin varmaan tulette huomaamaan, että mun lenkkeilysessiot saattaa kuulostaa omituisilta: ”Jee, kävin vartin lenkillä!” 😉
Viime loppukesästä talveen asti lenkkeilin paljon. Parhaimmillaan kävelin viikon aikana 25 km. Olo oli todella hyvä ja tämä sohvaperuna havahtui useasti siihen tunteeseen, että nyt on pakko lähteä ulos. Lenkkeilyvermeet vaan niskaan ja mp3 soimaan korviin. Voi että mä kaipaan sitä tunnetta ja varsinkin nyt kun syksy alkaa pian kolkuttamaan ovelle.
Eilen kuitenkin päätin lähteä liikkeelle kivuista ja tauottamisesta huolimatta. Kävi vaan vähän huono tuuri kelin suhteen kuten kuvista voi nähdä. Endomondo pääsi kellottamaan vain vartin lenkin. Jos en hieman pelkäisi salamoita, niin olisin varmaan sateesta huolimatta jatkanut. Kyllä taivas kaunis oli, pakko myöntää!
Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *