Karppipizzaa

Pari viikkoa sitten kokeilin karppipizzaa. Ohjeen löysin karppaus.info -sivuilta ja ohje kulkee nimellä Vyötärönmetsästäjän pizzapohja. Täytteeksi laitoin tomaattipyreen lisäksi kebab-lastuja, paprikaa ja mozzarellaa.

picture+043.jpg

picture+046.jpg

Pizzasta tuli koostumukseltaan ihan hyvää, mutta siinä maistui joku maku, jota en ensin tunnistanut. Pizzan söi kyllä, mutta ei tullut sellaista ”jumalaisen hyvää pizzaa!” fiilistä. Myöhemmin tajusin, että pizza maistui aavistuksen rukiilta. Yritän vielä myöhemmin uudelleen, mutta korvaan ruisjauhon vehnäleseillä. Jos vaikka tulisi hieman pizzamaisempi maku.
Suosittelen kuitenkin kokeilemaan. Voihan olla, että joku ihastuukin tähän pizzaan juuri tällaisena. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *