Keittiön pöytä

Aamupäivällä ovikello soi ja ihana ystäväni nakkasi ovesta sisään paketin, uuden keittiön pöytäni Ellokselta. Olin odottanut sitä kuin kuuta nousevaa ja nyt se oli täällä!

picture+124.jpg
picture+125.jpg
Lähtötilanne
picture+150.jpg
Kiva naru!
picture+153.jpg
picture+154.jpg
picture+155.jpg

Mitat on mitat, myönnän. Silti olin jotenkin mieltänyt pöydän pienemmäksi. Ruokapöytänähän tuo toki on pienimmästä päästä, mutta vanha klaffipöytäni ilman jatko-osaa oli paljon pienempi. Tokihan tuo sitten isolta tuntuu. Lisäksi kun pöytä on korkeampi kuin ikkunalauta, se tuo tietenkin pöytää enemmän esille. Ehkä jos ikkunalaudalle laittaisi noiden kynttilänjalkojen tilalle korkeemman maljakon ja siihen ruusuja? Tuolit saan viimeistään ensi viikolla, jolloin sitten ollaan taas hieman lähempänä todellisuutta. Sain myös vinkin, että ruokaryhmän alle voisi sijoittaa neljä kappaletta 80cm x 80cm mattoja. Silloin myöskään keittiöpääty ei tarvitsisi omaa mattoa.

Pöydän on melkein oltava tuossa, kun valaisinkin on siinä. Toki tuohon oikealle verhojen kohdalle voisi myös sijoittaa eli ikkunan vierestä seinän viereen, mutta sitten pöytä tuntuu olevan liian liki olohuonepuolta… Mulle ehdotettiin myöskin valaisimen siirtämistä, lienee sekin siis yksi mahdollisuus. Heitelkääpä vinkkejä, miten tuon voisi kivoiten tehdä, niin mä heittelen teitä sitten postauksella, kun tuolit saapuvat. 🙂

4 kommenttia “Keittiön pöytä

  1. Tykkään kromi-valkoinen yhdistelmästä. Odotan vain sisustuksen etenemistä, jotta näkisin pöydän itse "actionissa". 😉

  2. Kiitos Miia! Ehkäpä se olisi vielä kauniimpi niiden tuolien kanssa? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *