Kirppiksellä!

Ihana, ihana, ihana kirppis! Mikä siinä on, että kirppiksillä käy tosi vähän ja joka kerta kun sinne pääsee, edessä on parin tunnin paratiisi ja sitä vannoo jatkossa käyvänsä kirppiksillä useammin?! 😉

Tänään lähdettiin aamupäivällä kaverin kanssa Hietalahden torille perinteiselle kesäkirppikselle. Viimeksi olen käynyt siellä 2-3 vuotta sitten. Ensimmäinen pöytä oli jo todella kutsuva, vanhempi rouva möi kaikenlaista merkkitavaraa (D&G, LV, Guess…). No, ei tullut ostettua, vaikka kaveri D&G:n laukkua himoitsikin. Jo toisesta kojusta sorruin ostamaan aivan tosi ihanan turkoosin huivin.

picture+019.jpg

Pari tuntia nautimme kiertelystä ja auringosta. Löysin huivin lisäksi itselleni käyttämättömän L.O.G.G.in valkoisen paidan ja kummipojille jotain pientä myös. Ja koko päivän saldo oli 5,40 € 🙂

picture+016.jpg

Sitten vielä Stockmann Deliin syömään broileri-caesarsalaattia ja päälle kuppi kahvia. Ja jotta päivä olisi vielä ihanampi, tarttui kotiin vietäväksi litra mansikoita. Nyt kelpaa iltapalaksi nautiskella mansikoita ja rentoutua vaikkapa uusimman Divaanin parissa. 🙂

picture+015.jpg

picture+031.jpg
Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *