Ballerinat

Vihdoinkin löysin itselleni ballerinat! Tänään kaupoilla käydessä ihan huvikseni piipahdin Din Skossa kurkkaamassa, mitä alepöydiltä löytyy. Kokeilin muutamia ballerinoja ja jokaisesta saattoi jo etukäteen sanoa, että tulisivat hiertämään. Lopuksi silmiini osui mustat ballerinat, joissa on valkoisia pieni palloja (pilkkuja?!) ja pieni rusetti. Sovitin ja kas kummaa, se tuntui jalassa hyvältä. Ei hiertänyt kantapää eikä päkiäkään, joka monesti avokkaissa hiertää. Sitten vaan toisen jalan kenkää myyjältä hakemaan ja voilá! sehän sopi kuin nenä päähän. Lestikin oli sen verran leveä, että sopi mainiosti jalkaani eikä jättänyt edes varpaanvälejä näkyviin, kuten aika monet ballerinat. Näinpä sitten sorruin ja rikoin Älä osta mitään -heinäkuuni, mutta ei haittaa, koska olenhan ballerinoja etsinyt jo jonkun tovin verran. 🙂 Laadusta en mene sanomaan mitään, mutta eipä olleet hinnallakaan pilattuja!

IMAG2562.jpg
IMAG2573.jpg

IMAG2574.jpg
IMAG2577.jpg
IMAG2579.jpg

Kassalla myyjä vielä vinkkasi ostamaan sisäkorot, koska ballerinat käyvät helposti mataluuden vuoksi jaloille, jos hiukankin pidempään niillä tallustelee. Mutta nyt mulla on ballerinat, jei! 

Irina / White & Fresh - -

Ballerinat” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *