Lomareissu

Huh hellettä!

Olin viime viikon reissussa Sappeella. Todella kauniita maisemia ja sain jopa päästettyä irti arjesta. Jopa niin irti, että en ole koko viikkoon saanut kiinni mistään. Mitään en ole saanut aikaiseksi, en siivouksen tai sisustuksen osalta. Ehkä viikonloppuna saisi itsensä taas kotiutumaan ja kotihommat jokseenkin alkuun.

Nyt kuitenkin leiriviikkoni (maisema)kuvina!

IMAG2255.jpg

IMAG2257.jpg

IMAG2260.jpg

IMAG2261.jpg

IMAG2262.jpg

IMAG2263.jpg

IMAG2270.jpg

IMAG2271.jpg

IMAG2277.jpg

IMAG2278.jpg

IMAG2279.jpg

IMAG2284.jpg

IMAG2386.jpg

IMAG2389.jpg

IMAG2438.jpg

IMAG2518.jpg

IMAG2519.jpg

IMAG2520.jpg

IMAG2524.jpg

IMAG2527.jpg

Kuvat ovat tarkempaan katseluun huonolaatuisia, mutta sen parempia ei toistaiseksi saa, sillä käytän HTC Desiren kameraa. Jos tulevaisuus näyttää kuvaamisen yms. suhteen valoisalta, saatan jopa panostaa hieman ja ostaa digijärkkärin. Itsekin kuvissa vilahdin, mutta tarkoituksella valitsin hieman samean kuvan. Mielellänihän olisin laittanut muitakin kuvia reissustani, ystävistä ja tuttavista sekä superihanasta kummipojastani, mutta toistaiseksi yksityisyyteni on minulle tärkeää ja tämä tarkoittaa sitä etten ainakaan tässä vaiheessa ole kasvojani valmis paljastamaan. 🙂

Reissusta kuitenkin sen verran, että majoituimme ihan hyvissä mökeissä, joissa oli aika hieno sisustus ja varustelutaso siihen nähden, että oikeasti kyse on lomamökeistä. Erään mökin siivouksen ja tyhjennyksen jälkeen kävin ottamassa kuvia mökin sisustuksesta ja varustelutasosta. Siitä lisää seuraavassa postauksessa, tähän perään sen laittaminen tuottaisi aivan liian paljon kuvia yhtä postausta kohden. Joten, mökkisisustuskuvia ja kommentteja tulossa!

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Lomareissu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *