Olohuoneen verhot

Viimeiset pari päivää olen ollut aika väsynyt eikä mihinkään hommaan ole oikein jaksanut tarttua. Kirjahyllyä hiukan tyhjentelin kirjoista eilen, jotta sen voi suurimmaksi osaksi purkaa ja laittaa jonnekin odottamaan, että joku mahdollisesti ostaisi sen. Tänään jaksoin vihdoinkin pistää uudet verhoni pesukoneen kautta ikkunaan eikä se sitten loppujen lopuksi ollut kovin kummonen homma. Todella hyvä mieli tuli kyllä, kun ikkunoita koristaa poltetun oranssin sijasta valkoinen. 🙂 Ei oranssissakaan mitään vikaa ole, lämmin ja nätti väri, mutta nyt kun sisustuksen värimaailma muuttuu täysin, ei tietenkään voinut oransseja verhoja jättää. On ne verhot kyllä iso osa kodin sisustusta.

IMAG2111.jpg
Ennen
IMAG2113.jpg
Tässä vielä jännätään, onko uudet Huuto.netistä hankitut verhot hyvät…

IMAG2114.jpg
Jälkeen

Kävi todella hyvä tuuri, että verhot sopivat. Mukana tuli kiinnitysnauhat, mutta niistä en toistaiseksi lämpene. Näillä mennään nyt ainakin aluksi ja näin olen yhtä askelta lähempänä valkoista sisustusta! 🙂

Yritän vielä tämän viikon aikana tehdä jutun olohuoneen ja keittiön sisustussuunnitelmista, kun niitä olen jo hetken lupaillut. Nyt verhot varastivat kaiken huomion. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *